Sarah Sitanala
Sarah Sitanala Nieuws 23 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

Juf Ank heeft nu zelf ook hoofdluis

Actrice Ilse Warringa, juf Ank uit de hitserie De Luizenmoeder, maakte vrijdagochtend bekend zelf ook last te hebben van de gemene, jeuk veroorzakende beestjes.

Krabben

Warringa was te gast bij het programma Klaar Wakker van RTV Oost, waar ze het weerbericht presenteerde. De actrice deed echter meer dan dat, en vertelde presentator Jan Willem Kobes last te hebben van hoofdluis.

„Ik zat gisteravond enorm te krabben en mijn dochter zat ook te krabben. Ik dacht: het zal toch niet? Dus ik met die luizenkam en ja hoor: luizen. Ik moet dus weer in de prioderm.”

Heel normaal

Het bovengenoemde middel dat de actrice noemt in de uitzending is een veelgebruikt middel ter bestrijding van de ellendige beestjes. Volgens het AD heeft het management van de actrice laten weten dat Warringa verder niet in wil gaan op vragen over haar hoofdluis.

„Ze vindt het de normaalste zaak van de wereld en dat is het ook. Hooguit is het natuurlijk erg grappig en toevallig dat een hoofdrolspeler uit De Luizenmoeder nu zelf ook luizen heeft.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.