Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 15 mrt 2018 / 06:04 uur

Hollywoodsterren steunen scholierenprotest

In de Verenigde Staten hebben meerdere Hollywoodsterren hun steun uitgesproken voor de scholieren die woensdag door heel het land de klas uitliepen uit protest tegen het wapengeweld. De scholieren zouden zeventien minuten lang, één minuut voor elk slachtoffer, de klas uit zijn gelopen.

Trots

Miley Cyrus deelde op Twitter een foto van protesterende scholieren en schreef daarbij:  „Trots op jullie allemaal. Geef nooit op! Jullie zijn de verandering. Het is geweldig om jonge mensen hun macht te zien vinden en dat te zien gebruiken." Zendaya liet weten:  „Zo trots. Ik sta achter iedere student vandaag.”

Jullie worden gehoord

„De jonge mensen uit deze generatie geven me zoveel hoop", deelde Chris Evans.  „Het is tijd dat de wapenwetten veranderen." Oscarwinnares Allison Janney plaatste een foto van protesterende scholieren voor het Witte Huis. „Jullie jonge mensen daar inspireren me", schreef ze erbij.

Ook Ryan Seacrest sprak de scholieren toe via Twitter.  „Onze stem is machtig en je bent nooit te jong om een statement te maken. Ik ben echt geraakt door scholieren door het hele land die hebben deelgenomen. Jullie worden gehoord."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hollywoodsterren steunen scholierenprotest
Sluiten