Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Nieuws 14 mrt 2018 / 14:59 uur

Hebben! Lidl introduceert betaalbare jacuzzi

Lidl gaat een betaalbare jacuzzi in Nederland uitbrengen. De van oorsprong Duitse supermarkt adverteert in een video met de slogan ‘betaalbare luxe voor iedereen’ en lijkt dus luxeproducten te willen maken voor een bodemprijs.

De jacuzzi is vanaf 29 maart in de winkel te koop en een week eerder al te bestellen via de eigen webshop van Lidl. Het is niet bekend hoe groot de voorraad is, dus het kan zijn dat het opblaasbare bad snel uitverkocht is. Als je er een wil bemachtigen, kost je dat 289 euro.

Aldi

De actie van de Lidl lijkt bijzonder veel op de aanbieding die Aldi afgelopen lente had. Destijds verkocht de eveneens Duitse supermarkt ook een budgetjacuzzi. Toen deze budgetjacuzzi naar Nederland kwam, was hij binnen een halfuur uitverkocht.

Overigens kostte de jacuzzi van de Aldi 379 euro. Dat is nog steeds niet duur, maar Lidl gaat met zijn prijskaartje van 289 euro dus nog eens fiks onder dat bedrag zitten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hebben! Lidl introduceert betaalbare jacuzzi
Sluiten