Rosan de Vos
Rosan de Vos Nieuws 24 mrt 2018 / 14:19 uur

Dochter smeekt om puppy met fantastisch gevolg

Brendan Greeley is een journalist met een wel heel slim kind. Zijn achtjarige dochter is namelijk zo vrij geweest om haar wensen op de krant te schrijven die haar vader altijd leest, zodat ze zeker wist dat ze gehoord zou worden.

„Can I please get a puppy?", schreef ze woensdag op de voorpagina. Geen slechte actie van de kleine meid, want deze wens had wel een heel bijzondere wending.

Donatie aan een dierenasiel

Greeley plaatste een foto van de desbetreffende krant op Twitter en die ging viraal. Zijn volgers reageerden daar dan ook massaal op: ze vonden dat zijn dochter zeker recht had op deze puppy. Greeley besloot hier, onder druk, uiteindelijk aan toe te geven. Wel onder de voorwaarde dat iedereen die in het ‘complot’ zat, een kleine donatie zou doen aan een dierenasiel naar keuze. Deze volgers omschrijft Greeley als #teampuppy.

#Teampuppy

Niet alleen Greeley zijn dochter, maar ook hijzelf wordt gehoord. Veel mensen reageerden met een bericht waarmee ze bewezen dat ze inderdaad een donatie hebben gedaan. Go #teampuppy!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dochter smeekt om puppy met fantastisch gevolg
Sluiten