Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Nieuws 4 mrt 2018 / 08:45 uur

Dashcam legt heftig ongeval vast in Tilburg

Een bizarre manier van invoegen heeft tot een ernstig ongeluk geleid op de snelweg in Tilburg. Een automobilist met een dashcam legde het voorval toevallig vast en deelt de beelden nu met iedereen om „te laten zien dat dit soort gedrag tot ongelukken kan leiden."

Vrijdagmiddag belandde op de Burgemeester Letschertweg in Tilburg een auto in de vangrail nadat drie auto’s met elkaar in botsing kwamen. Niemand raakte bij het ongeluk gewond. Op de beelden die Sebastian Leszczynski op Facebook plaatste is te zien hoe dit ongeluk kon gebeuren.

#Tilburg #Politie #Crashhttps://youtu.be/ga6EmjDyYhw(For licensing or usage, contact licensing@viralhog.com)

Gepostet von Sebastian Leszczynski am Freitag, 2. März 2018

Een zwarte auto probeert op het allerlaatste moment nog in te voegen op de rijstrook rechts van hem. Hij schat de afstand tussen zijn auto en het busje op de andere baan totaal verkeerd in en het bestelbusje moet uitwijken. Dat doet hij naar de rechterbaan, waar nog een auto rijdt. Deze grijze auto belandt in de vangrail. De zwarte auto mist de vangrail zelf net.

Heel asociaal

De politie heeft de beelden inmiddels ook gezien. Op Facebook schrijft Politieteam Leijdal: „Ze zullen worden gebruikt in het proces verbaal.” Aan Het Nieuwsblad vertelt Sebastian dat het ‘heel asociaal’ was wat de bestuurder van de zwarte auto deed. Volgens hem reed de auto eerst heel normaal achter hem, maar daarna versnelde hij plotseling.

De bestuurder van deze auto loopt nu het risico zijn rijbewijs kwijt te raken. Ook kan hij maximaal twee jaar in de cel belanden en een boete krijgen van meer dan 4000 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dashcam legt heftig ongeval vast in Tilburg
Sluiten