Metro
Metro Nieuws 16 mrt 2018 / 10:10 uur

Agent grijpt serie-inbreker in tandartsenpraktijk

Denk je even rustig in de tandartsstoel te liggen, ben je alsnog niet veilig: een vermeende serie-inbreker werd namelijk in een tandartsenpraktijk aangehouden. Een Duitse agent lag in Neu-Ulm (Beieren) in de behandelstoel toen de crimineel in een andere ruimte de praktijk binnendrong. Dit meldt de politie vrijdag.

Heldendaad

Voordat de daadwerkelijke dienst van de agent zou beginnen, ging hij langs bij de tandartspraktijk voor een afspraak. Toevallig viel dat samen met een criminele poging van de 34-jarige verdachte: hij probeerde de handtas te stelen van de tandartsassistente. De agent hoorde een verdacht geluid en kon de man in de kraag vatten.

Serie-inbreker

De arrestatie bleek uiteindelijk meer om handen te hebben dan in eerste instantie werd verwacht: zo verdenkt de politie de man ook van meerdere inbraken in artsenpraktijken en woningen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Agent grijpt serie-inbreker in tandartsenpraktijk
Sluiten