Elselotte Smink
Elselotte Smink Nieuws 14 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Sexten? The Art of Sexting maakt het veilig én leuk

Via WhatsApp of Snapchat kan de spanning soms hoog oplopen als je een gesprek voert met je lover. Een sext sturen, een sexy smsje of foto van jezelf, kan het nog spannender maken. Zwoele blik, een randje ondergoed of gewoon poedelnaakt…

Maar dat kan ook onveilig zijn. Wat als de ontvanger de foto (per ongeluk) verspreidt, of er misschien helemaal niet van gediend is je in vol ornaat te zien? Brr, je moet er niet aan denken dat je foto verkeerd terechtkomt. Het Belgische magazine Charlie besloot daar, in het kader van Valentijnsdag, een mooi alternatief voor te bedenken.

Historische appjes

Sexting is niets nieuws, schrijft Charlie: vroeger werd kunst gebruikt om een intiem zelfportret te versturen. En dus kan je via www.theartofsexting.com een van de nude pictures uit de zestiende eeuw oprakelen. Je leest het goed: sexten via kunst!

Foto: The Art of Sexting/Charlie

De website biedt naakt schoon in alle soorten en maten. Piemels, vagina’s, borsten, tepels, billen, bondage: you name it. De sexy ‘selfies’ zijn al voorzien van een tekstje, dus daar hoef je ook niet over na te denken. Even opslaan (of delen via Instagram, Snapchat of Facebook) en zo verzenden naar je Valentijn. Je hoeft er geen kledingstuk voor uit te trekken.

Safe sexten maar!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.