Amarins de Boer
Amarins de Boer | LinkedIn Nieuws 19 feb 2018 / 21:04 uur

Naakte ‘horrorclown’ maakt Gelders dorp onveilig

Een naakte horrorclown zorgt in het Gelderse dorp Kootwijkerbroek voor behoorlijk wat onrust. De afgelopen dagen viel hij meerdere kinderen in het dorp lastig.

Op Facebook schrijft een bezorgde ouder dat de horrorclown haar zoontje zondagmiddag in de tuin van het huis lastigviel. Volgens haar fietste de man op een vouwfiets, die hij in de sloot gooide. „Vervolgens verrichtte hij in de tuin, naakt, rare handelingen. Hij had blauw haar, een bebloed gezicht en bloed op zijn benen. Eng om te zien dus!", aldus een moeder die inmiddels aangifte gedaan.

Vanmiddag is ons zoontje in onze tuin lastig gevallen door een horrorclown, fietste op een vouwfiets die hij in de sloot…

Gepostet von Gerline Dijkgraaf am Sonntag, 18. Februar 2018

Dreigende taal

Meerdere scholen hebben een waarschuwingsmail naar ouders gestuurd met daarin het advies hun kinderen niet alleen van en naar school te laten lopen, meldt de Barneveldse Krant. Schooldirecteur Paanstra van de reformatorische Rehobothschool vertelt aan de krant dat de schrik er goed in zit. „De man verkleedde zich op verschillende manieren. Hoe precies weet ik niet, wel weet ik dat hij naakt was. Hij uitte dreigende taal naar de kinderen, die daar uiteraard erg van schrokken.”

De clown heeft inmiddels ook de aandacht van de politie. ,,We nemen het serieus en onderzoeken de zaak", aldus een woordvoerder tegen de lokale krant.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Naakte ‘horrorclown’ maakt Gelders dorp onveilig
Sluiten