Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 26 feb 2018 / 20:59 uur

Lichaam 17-jarige Orlando gevonden in water

Het lichaam dat maandagavond in het water bij de Haagse straat Böttgerwater in de wijk Ypenburg is gevonden, blijkt het lichaam te zijn van de zeventienjarige Orlando Boldewijn, die sinds 13 februari werd vermist. Dat meldt de politie.

De jongen verdween op 18 februari na een afspraak in Den Haag. Sindsdien was er niets meer van hem vernomen, ook zijn mobiele telefoon werd niet meer gebruikt. Politie en duikers waren daar sinds maandagmiddag op zoek naar de vermiste zeventienjarige Orlando Boldewijn.

De jongen had een afspraak via een dating-app en kwam daarna niet meer thuis. De politie heeft de man gesproken met wie Boldewijn had afgesproken en die gaf aan dat hij Boldewijn na hun ontmoeting heeft afgezet op de Böttgerwater. Daarom zochten duikers op die locatie.

Volgens de man met wie de jongen een ontmoeting had, zou Boldewijn vanaf Ypenburg richting Rotterdam vertrekken. Orlando maakte geregeld afspraken via sites en apps. Vrienden en familie lieten weten dat hij na deze afspraken nooit wegbleef. Ook miste hij nooit school- of werkverplichtingen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lichaam 17-jarige Orlando gevonden in water
Sluiten