Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 26 feb 2018 / 05:11 uur

Koninklijke familie wacht ijskoude fotosessie

De koninklijke familie zal de jaarlijkse fotosessie aan het begin van de wintersportvakantie in het Oostenrijkse Lech dit jaar kort willen houden. Er zijn namelijk temperaturen voorspeld van rond de 21 graden onder nul rond de tijd dat koning Willem-Alexander en zijn gezin de fotosessie moeten houden. Bovendien is de familie gevraagd zich te melden bij de Rüfikopf skilift. Deze voert naar 2350 meter hoogte, waar het nog kouder is.

Dat betekent wel dat de fotosessie na jaren niet plaatsvindt in Oberlech, waar de afgelopen jaren de vakantiegangers zich steeds nadrukkelijker mengden tussen de fotografen om ook foto’s en filmpjes te maken van de Oranjes.

Geen boodschap

Aan de aanwijzingen van beveiligers en Rijksvoorlichtingsdienst hadden met name de Nederlandse skigasten geen boodschap. De nieuwe locatie is wat minder makkelijk toegankelijk en kan bij goed weer ook fraaie beelden opleveren.

Prinses Ariane weet dat op haar extra gelet zal worden. De jongste dochter van Willem-Alexander brak eerder deze maand bij het schaatsen haar pols. Vraag is of deze voldoende is hersteld om volop en voluit te gaan skiën.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Koninklijke familie wacht ijskoude fotosessie
Sluiten