Sarah Sitanala
Sarah Sitanala Nieuws 27 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Is Maan aan het daten met Tony Junior?

Zangeres Maan en DJ en Youtuber Tony Junior zijn een stelletje. Geen van beiden heeft de relatie nog bevestigd, maar volgens de vader van Tony is het dik aan tussen de twee. Vader Toni plaatste afgelopen weekend een foto van de twee tijdens een etentje met de familie.

Gezellig en leuk samen

Zowel het management van Maan als de DJ willen er weinig tot niets over kwijt. Het management liet een verklaring uitgaan waarin slechts staat dat de twee het samen leuk hebben. De DJ sluit zich hierbij aan. Aan Shownieuws liet hij weten: „We hebben het gezellig samen.”

In tegenstelling tot zijn zoon wil vader Toni wel praten, hij vertelt aan Shownieuws: „Ze is een wereldwijf, echt heel gezellig, heel leuk, warm iemand. Wij kennen haar natuurlijk al privé. En ze is oprecht, een gevoelig iemand. En het is heel gezellig om met haar uit eten te gaan. Er is en hele goede klik.”

Maan vertelde afgelopen zomer nog aan Lex Gaarthuis op Radio 10 nog nooit eerder een relatie te hebben gehad. Volgens de zangeres had dat te maken met het feit dat ze al snel op iemand is uitgekeken. Tony Junior had eerder een relatie met Youtuber Onnedi.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.