Metro
Metro Nieuws 7 feb 2018 / 14:50 uur

Ierse man (23) vermoordt puppy op Snapchat

Tragisch dierennieuws vanuit Ierland: daar wordt een 23-jarige man verdacht van het toetakelen van een puppy van maar elf weken oud. De jonge hond zou eerst mishandeld zijn met een hamer en daarna in de magnetron zijn gestopt. De zware mishandeling was te volgen op Snapchat, waar de vermoedelijke dader de beelden deelde.

#JusticeForSparky

Het voorval gebeurde afgelopen zaterdag in de stad Co Armagh. Sparky, zoals het hondje heette, kwam hierbij om het leven. De Ierse politie is via Facebook op zoek naar eventuele getuigen. De berichten met de hashtag #JusticeForSparky maken veel los bij de Ieren. „I just hope this is rumour, and it didn’t happen to that poor wee pup – please no one could be that evil,", luidt een van de reacties.

Morning folks.Now that the dust has settled on the horrendous reports we received last night, we need to hone in on…

Gepostet von Police Armagh, Banbridge & Craigavon am Dienstag, 6. Februar 2018

Arrestatie

Er is inmiddels een 23-jarige man gearresteerd op verdenking van het misdrijf. In de buurt van zijn huis zijn een hamer en de overblijfselen van Sparky in een container gevonden. Snapchat heeft nog niet gereageerd op het incident.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ierse man (23) vermoordt puppy op Snapchat
Sluiten