Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 4 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Dronken Pool neemt xtc tijdens blaastest

Een Poolse man heeft het zondagochtend wel heel erg bont gemaakt bij de politie. De politie wilde hem aanhouden, maar de man negeerde een stopteken. Toen het de politie was gelukt om hem klem te rijden, bleek hij veel te veel alcohol op te hebben: bijna vijf keer de toegestane hoeveelheid om te mogen rijden. Eenmaal op het politiebureau voor de blaastest, besloot meneer ook nog maar even een xtc-pil te nemen. Bovendien had hij niet eens een rijbewijs, twitterde de politie in Gouda.

En hoe was jouw zondagochtend?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.