Rosan de Vos
Rosan de Vos Nieuws 15 feb 2018 / 19:34 uur

Dit stel vraagt elkaar tegelijkertijd ten huwelijk

De Amerikaanse Tori Monaco en Berkley Cade wisten het zeker: ze vonden elkaar zo leuk, dat ze de rest van hun leven bij elkaar wilden blijven. De vrouwen hadden daarom allebei in hun hoofd om elkaar ten huwelijk te vragen. Dat dit tegelijkertijd zou gebeuren, hadden ze totaal niet verwacht.

Monaco en Cade hebben allebei nooit eerder samen een relatie gehad met een andere vrouw. „We zijn verbluft dat we elkaar zo snel gevonden hebben en zijn dolgelukkig”, zegt Monaco tegen Buzzfeed News.

Huwelijkspoging #1

Vier maanden geleden had Cade besloten om Monaco ten huwelijk te vragen. Samen met haar moeder Kristy kocht ze een ring. Cade vertelde haar moeder dat ze haar vriendin tijdens een familieaangelegenheid in haar geboorteplaats Washington ten huwelijk wilde vragen.

Huwelijkspoging #2

Toen Kristy gebeld werd door Monaco dat ze Cade óók ten huwelijk wilde vragen tijdens de trip naar Washington, was ze zeer verrast. Kristy zorgde er dan ook voor dat ze allebei op hetzelfde moment de ander om hun hand gingen vragen. Missie geslaagd! Ze kon daardoor het huwelijksaanzoek ook nog filmen:

Tegelijkertijd

Monaco: „Toen ik op een knie ging, bedacht ik me hoe ze na mijn speech ‘ja’ zou zeggen. Maar in plaats daarvan kwam ze met een eigen ring aanzetten. Ik had tranen van geluk en was helemaal in shock dat zoiets moois mij overkwam.”

Cade en Monaco willen elkaar op 27 september 2019 het jawoord geven.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit stel vraagt elkaar tegelijkertijd ten huwelijk
Sluiten