Sarah Sitanala
Sarah Sitanala Nieuws 27 feb 2018 / 16:14 uur

Disneyland Parijs gaat uitbreiden!

In 2021 zal het pretpark in Parijs drie nieuwe gebieden toevoegen aan het park, met als thema’s: Marvel, Frozen en Star Wars. Dit bekent nieuwe attracties en meer live entertainment.

Flinke uitbreiding

Het gaat om een flinke uitbreiding, aangezien de nieuwe creatieve visie ook een nieuw meer omvat. Dit meer zal volgens nu.nl het middelpunt worden van de entertainmentervaring en de nieuwe gebieden van het park met elkaar verbinden.

Hoewel het park nu al populair is onder toeristen. Wil het bedrijf achter Disneyland haar gasten nog meer vertier aanbieden. „Met de ingrijpende uitbreiding die we vandaag hebben aangekondigd, zullen we nog meer geliefde personages en verhalen introduceren om zo nieuwe landen, attracties en entertainment te creëren”, aldus Robert. A. Iger, voorzitter en CEO van The Walt Disney Company.

Goed voor toerisme

Volgens het bedrijf kunnen de gasten door de uitbreiding van het park genieten van een breder programma. „Zo tillen we niet alleen de ervaring van de gasten tot een hoger niveau, maar scheppen we ook nieuwe kansen voor het toerisme in deze dynamische streek.”

Het pretpark speelt een belangrijke rol bij het aantal toeristen die de regio bezoeken. Het aantal bezoekers sinds 1992 bedraagt 320 miljoen. Dit aantal is goed voor 6,2 procent van de Franse inkomsten uit toerisme.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Disneyland Parijs gaat uitbreiden!
Sluiten