Metro
Metro Nieuws 18 feb 2018 / 10:29 uur

Deze vader doet een hilarische oproep op Twitter

Als de kat van huis is, dansen de muizen op tafel. Zo ook bij een gezin in het Belgische Edegem. Moeder was een weekendje weg, waardoor vader Robby Sallaets een weekend alleen thuis was met dochter Nelle. Hij plaatste een oproepje op Twitter, met als motief zijn geliefde eens de stuipen op het lijf te jagen.

Verzoekje

„Ik ben drie dagen alleen thuis met deze schattige peuterpuber. Wie wilt ze in wat extreme omstandigheden photoshoppen om de mama wat stuipen op het lijf te jagen? “ schreef Sallaets op Twitter.

En dat werd gehoord. Heel wat volgers zijn aan het photoshoppen geslagen. Nelle heeft hierdoor heel wat meegemaakt dat weekend. Zo was ze op de vlucht voor een dinosaurus, was ze in gevecht met Voldemort en ging ze koorddansen op kilometers hoogte.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze vader doet een hilarische oproep op Twitter
Sluiten