Metro
Metro Nieuws 4 feb 2018 / 11:19 uur

Bijna 2000 aanmeldingen voor Wilders’ Efteling-actie

De Efteling-actie van PVV-leider Geert Wilders heeft in twee dagen al bijna 2000 aanmeldingen gekregen. Wilders zal uiteindelijk tien mensen uitkiezen, die hij op een dagje Efteling trakteert.

Dank voor steun

Vrijdag lanceerde Wilders zijn Efteling-actie. Met zijn actie wil hij zijn kiezers bedanken voor hun steun aan hem. Uiteindelijk trakteert hij tien mensen op een dagje Efteling. „Zoals u misschien weet ben ik een enorme fan van dit attractiepark en zou ik daar graag een keer naar toegaan met mijn trouwste volgers”, schrijft hij op de website waar kiezers zich kunnen aanmelden voor de actie.

Mensen die mee willen doen moeten op de website hun contactgegevens invullen en vertellen waarom ze zo graag met Wilders mee willen naar de Efteling. „Uit alle inzendingen zal ik de 10 volgers met de meest originele motivatie uitnodigen om mee te gaan”, schrijft hij.

Tijdens de Tweede Kamerverkiezingen haalde de PVV in totaal 20 zetels. In maart wil de partij in dertig gemeenten meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bijna 2000 aanmeldingen voor Wilders’ Efteling-actie
Sluiten