Sanne van Rij
Sanne van Rij Nieuws 14 feb 2018 / 15:00 uur

Arnhemmer (22) aangehouden na vechtpartij in sauna

In een wellnesscentrum in Tilburg ging het er afgelopen dinsdagavond niet zo ontspannend aan toe: twee bezoekers kregen daar een hardhandige ruzie. Een 22-jarige Arnhemmer is aangehouden op verdenking van mishandeling, meldt ANP.

Stilte in de sauna

Volgens de politie hadden de twee ruzie gekregen nadat het latere slachtoffer de ander meerdere keren tot stilte in de sauna had gemaand. Wat begon met wat duw- en trekwerk, eindigde uiteindelijk met een kopstoot van de verdachte.

Opgepakt

Het personeel schakelde de politie in, waarop de Arnhemmer werd opgepakt. De verdachte is na verhoor weer in vrijheid gesteld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Arnhemmer (22) aangehouden na vechtpartij in sauna
Sluiten