Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 7 jan 2018 / 20:44 uur

Zwangere vrouwe meegesleurd door tram

Een vier maanden zwangere vrouw is gistermiddag in Antwerpen levensgevaarlijk gewond geraakt toen ze een aantal meters werd meegesleurd door een tram.

Voet klem tussen de deur

De 21-jarige vrouw kwam klem te zitten tussen de tramdeuren toen ze met haar buggy probeerde in te stappen, meldt Het Laatste Nieuws. Het instappen ging niet goed en haar voet kwam klem te zitten tussen de deur. De vrouw werd enkele meters meegesleurd, voordat de tram tot stilstand kwam.

Ze werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. In eerste instantie leek het alsof de vrouw alleen verwondingen had aan haar been, maar later bleek dat ze er toch veel erger aan toe was dan gedacht. Hoe ze er nu aan toe zijn, is nog niet duidelijk.

Reageer op artikel:
Zwangere vrouwe meegesleurd door tram
Sluiten