Hester Ramaker
Hester Ramaker Nieuws 10 jan 2018 / 11:00 uur

Video: Walvis redt duiker van haai

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van woensdag.

Haai

De Amerikaanse zeebioloog Nan Hauser zwom met een collega in zee toen een bultrug plots naar haar toe zwom. Normaal gesproken doen zij dat niet, en Hauser vreesde dan ook voor haar leven. Een klap van een vin kan al hard aankomen.

Het bleek dat achter de walvis een tijgerhaai zwom. De bultrug zwom tien minuten lang om Hauser heen, en achteraf denkt ze dat de walvis haar wilde beschermen voor de haai.

Dom Bontje

Presentator Wilfred Genee is verkozen tot Dom Bontje 2017. Stichting Bont voor Dieren organiseert deze jaarlijkse verkiezing die het bontgebruik van bekend Nederland aan de kaak stelt. De presentator was samen met prinses Beatrix, stylist Bastiaan van Schaik en rapper Ronnie Flex genomineerd.

De jas waar het om gaat was afkomstig van een sponsor. Genee stelt de jas maar eenmaal gedragen te hebben.

Storm op zee

Een nieuwjaarscruise met 4000 passagiers kwam in een hevige storm terecht. Het schip schommelde drie dagen lang. Naar verluidt sliepen mensen op de gang omdat het raam van hun cabine lekte. De storm werd vastgelegd met camera. Eng!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video: Walvis redt duiker van haai
Sluiten