Bregje Simons
Bregje Simons Nieuws 3 jan 2018 / 13:53 uur

Verdwaalde Alpaca gevonden in Haarlem

Is iemand toevallig zijn alpaca kwijt? In het centrum van Haarlem heeft de politie in de nacht van dinsdag op woensdag een alpaca aangetroffen. Het is nog een raadsel hoe het dier daar terecht gekomen is.

De politie is op zoek naar waar de kameelachtige thuishoort en heeft een oproep op Twitter en Facebook geplaatst om de eigenaar van het beestje te vinden. Tot dusver is er geen melding gemaakt van iemand die zijn of haar alpaca mist.

Sassenheim

Om erachter te komen waar de alpaca thuis hoort, heeft de politie woensdag een aantal kinderboerderijen en een circus bezocht. Dit had helaas geen resultaat. Het dier is voorlopig naar een opvang in Sassenheim gebracht.

Op de oproep is te zien hoe het dier netjes op een dekentje met hooi zit en kan opwarmen in een politiebusje. ‘Alle bruikbare informatie is welkom’, aldus de politie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Verdwaalde Alpaca gevonden in Haarlem
Sluiten