Hester Ramaker
Hester Ramaker Nieuws 19 jan 2018 / 10:19 uur

Rambam filmt hoe pup wordt geslagen bij training

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van vrijdag.

Mishandeling

Als je een hond neemt, is het zaak dat je daar goed voor zorgt en het beestje ook goed opvoedt. Een puppy cursus is dan een logische stap. Maar het blijkt dat er nog wat hondenscholen in Nederland zijn die er bizarre methodes op na houden. Zo was er te zien dat een pup met een plastic flesje, gevuld met grind, op het hoofd werd geslagen. Volgens de trainer zou het beestje dan wel luisteren.

De aflevering van donderdagavond maakte heel wat tongen los. Voor Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren was de aflevering reden genoeg om kamervragen te stellen over deze trainingsmethodes. Bekijk de aflevering hier, het fragment met de plastic fles begint op 07:55 minuten. Let op, schokkende beelden!

https://www.youtube.com/watch?v=-o82W61jR-g

Drenkelingen

Een primeur op het gebied van drones! In Australië zijn twee drenkelingen gered doormiddel van een drone. Badmeesters waren aan het oefenen boven de kustlijn met het stukje techniek, toen ze twee drenkelingen zagen. De drone kon een soort reddingsboei naar beneden gooien waardoor de drenkelingen naar de kust konden zwemmen.

Het is voor het eerst dat een drone drenkelingen redde.

https://www.youtube.com/watch?v=YMJuN8npYCo

Meezingen

Tijdens de aflevering van RTL Late Night van donderdag was het een gezellige boel. Gospelzangeres Shirma Rouse laat zien waar de kracht van gospel ligt en het hele publiek zingt mee!

Reageer op artikel:
Rambam filmt hoe pup wordt geslagen bij training
Sluiten