Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Nieuws 3 jan 2018
Leestijd: 1 minuut

Passagier Ryanair zat een tijdje op de vleugel

Een passagier van Ryanair is aangehouden nadat hij een stilstaand vliegtuig via de nooduitgang verliet. Hij zat in het vliegtuig van Londen naar Malaga, toen hij het tijd vond om even op de vleugel te gaan zitten.

De man zat daar vervolgens een tijdje, schrijft Daily Mail. Hem hangt waarschijnlijk een flinke boete boven het hoofd. Hoeveel hij precies zal moeten betalen, is niet bekend. De 57-jarige Pool woont in Malaga en was dus onderweg naar huis.

Aangehouden

Een andere passagier filmde hoe de man via de nooduitgang naar buiten ging en met zijn bagage op de vleugel stond. Hij liet zich uiteindelijk overhalen toch weer in te stappen. Een woordvoerder van de luchtvaartmaatschappij liet weten dat de betreffende passagier is opgepakt door de luchthavenpolitie. ,,De Spaanse autoriteiten handelen dit af.”

Het toestel zou met een uur vertraging zijn aangekomen in het Spaanse Malaga en daarna nog een half uur hebben stilgestaan. Een medepassagier vertelde de Daily Mail dat de Pool last had van zijn astma en dringend buitenlucht nodig had. Een andere getuige zei dat de man de nooduitgang opende met de woorden: ,,Ik ga via de vleugel.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Passagier Ryanair zat een tijdje op de vleugel
Sluiten