Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 25 jan 2018
Leestijd: 1 minuut

Partners opgelet: Aldi komt met anti-snurk kussen

Voor de mensen die de onmogelijke taak hebben om naast een snurker te slapen: boek een ticket naar Engeland en breng daar zo snel mogelijk een bezoekje aan de Aldi.

De supermarktketen verkoopt binnenkort namelijk een anti-snurk kussen, voor slecht 4.99 pond. Het is onderdeel van de wekelijkse ‘Specialbuys’-acties die er te koop zijn. Het gaat om een kussen met de naam The Slumberdown Anti Snore Pillow en helpt tegen het gesnurk van je partner.

Luchtwegen open

Het kussen is namelijk zo vormgegeven, dat het hoofd in je slaap een klein beetje wordt opgetild, waardoor de luchtwegen open blijven. Dat staat bijna garant voor een nacht zonder al te veel snurkgeluiden.

Je kunt het kussen ook online bestellen. Of het kussen binnenkort ook in Nederland verkrijgbaar is, is niet bekend, maar dat het goed voor ieders gezondheid is als er thuis niet gesnurkt wordt, is een feit. Onderzoekers ontdekten namelijk dat mensen die snurken namelijk een veel hoger risico hebben op dikkere en abnormale halsslagaders. Een extra groot risico dus voor mensen met overgewicht en/of rokers.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Partners opgelet: Aldi komt met anti-snurk kussen
Sluiten