Bregje Simons
Bregje Simons Nieuws 26 jan 2018 / 21:30 uur

Nieuwe bewoner vindt skelet vermiste vorige bewoner

De nieuwe bewoners van een huisje in Houston deden een griezelige ontdekking: ze vonden het skelet van de vorige bewoonster in de muur van de woning. Daarmee is de zaak van de 61-jarige vermiste Mary Cerruti opgelost. De vrouw raakte vermist in 2015 en werd nooit gevonden.

Ratten en ongedierte

Na haar verdwijning werd het huis geveild en de nieuwe bewoners trokken in het huis. Al snel troffen ze een gat in de vloer op zolder aan. Door het gat, in de muur een verdieping lager, zagen zij dat er een bril, schoenen en wat er nog over was van haar menselijke beenderen lagen.

Het duurde even voor de forensisch onderzoekers konden achterhalen dat het de overblijfselen van Mary waren, omdat er door ratten en ander ongedierte aan de botten was geknaagd.

Vreemde zaak

De buren van Mary gaven haar in februari van 2015 als vermist op, omdat hen opviel dat de post bleef opstapelen en het gebroken raam lang niet werd hersteld. Toen de politie bij haar langskwam, troffen ze haar zes dode katten aan maar van Mary ontbrak elk spoor. Ze denken dat de vrouw door de vloer gevallen is. Haar nabestaanden zijn opgelucht dat er een eind is gekomen aan de vreemde zaak, maar hebben nog steeds hun twijfels over wat er nou echt gebeurd is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe bewoner vindt skelet vermiste vorige bewoner
Sluiten