Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 14 jan 2018 / 11:49 uur

Geen Johma bij jouw AH? Klopt, ze hebben ruzie

Was je hard op zoek naar een salade van Johma, maar kon je ze bij jouw Albert Heijn niet vinden? Dat klopt, op dit moment zijn er bij Albert Heijn geen of minder salades van Johma verkrijgbaar. De supermarktketen slaagt er niet in om nieuwe commerciële afspraken te maken met de fabrikant, zo laat Albert Heijn weten. Johma is daarom gestopt met de leveringen.

Op foto’s op sociale media is te zien dat Albert Heijn momenteel al lege schappen heeft door de ruzie over contracten. Via Twitter laat Albert Heijn weten in gesprek te blijven met Johma om tot een oplossing te komen.

Johma, dat vooral bekend is van zijn smeersels voor op brood en toastjes, zoals krabsalade en tonijnsalade, verwacht dat het conflict „niet al te lange tijd” gaat duren. Via Twitter benadrukt het bedrijf uit Twente dat zijn producten wel bij andere supermarkten verkrijgbaar zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Geen Johma bij jouw AH? Klopt, ze hebben ruzie
Sluiten