Sarah Sitanala
Sarah Sitanala Nieuws 12 jan 2018 / 21:39 uur

Foutje van Media Markt: alles voor 95 cent

De Media Markt maakte in de nacht van woensdag op donderdag een grote blunder door urenlang een groot deel van het assortiment aan te bieden voor slechts 95 cent. Het AD schrijft dat producten die normaal gesproken voor tientallen euro’s de deur uitgaan, nu voor nog geen euro op de website stonden.

Koopjesjagers bestelden massaal stofzuigers, videogames en keukenapparatuur. Een klant grapte op Twitter 200 stofzuigers te hebben besteld.

Niet de eerste keer

Een woordvoerder van de Media Markt liet weten dat er een fout is gemaakt en dat er veel bestellingen zijn binnengekomen. Onduidelijk is hoeveel klanten daadwerkelijk gebruik hebben gemaakt van de lage prijs.

Het is niet de eerste keer dat de website van een winkel door een fout de verkeerde prijzen toont. Afgelopen juli was het raak bij Leen Bakker toen een hoogslaper van normaal 319 euro voor 24 euro te koop stond. Daarvoor ging het mis bij de Hema, door een fout werden gratis bosvruchten-clafoutistaarten aangeboden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Foutje van Media Markt: alles voor 95 cent
Sluiten