Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Nieuws 3 jan 2018 / 06:49 uur

Dronken vader dwingt zoontjes van 2 hoog te springen

Een 39-jarige vader heeft in beschonken toestand zijn zoontjes van zes en negen jaar gedwongen uit het raam van hun huis op de tweede verdieping te springen, schrijft het Duitse Neue Westfälische.

Het familiedrama speelde zich af in Spenge, een stadje zo’n veertig kilometer bij Osnabrück vandaan. Op oudejaarsavond zou de vader zoveel hebben gedronken dat hij zijn eigen kinderen zou hebben gedwongen uit het raam te springen.

Vastgrijpen

Omstanders zagen de gewonde jongetjes op de stoep liggen en schakelden de hulpdiensten in. Eén van de twee zou nog geprobeerd hebben zich vast te grijpen aan de dakgoot, maar dat maakte de val niet minder hard. De broertjes belandden in het ziekenhuis en zijn nu buiten levensgevaar.

De 39-jarige vader is gearresteerd maar heeft nog geen verklaring gegeven voor zijn gedrag. De Duitse politie bevestigt dat de kinderen gedwongen zijn en justitie klaagt de man aan voor poging tot doodslag.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dronken vader dwingt zoontjes van 2 hoog te springen
Sluiten