Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 4 jan 2018 / 17:54 uur

18-jarige Remon Bruinsma waarschijnlijk verdronken

De 18-jarige Remon Bruinsma, wiens lichaam maandag 1 januari werd gevonden in het water bij de Noordersingel in Leeuwarden, is vrijwel zeker verdronken. Op zijn lichaam is ,,geen in- en uitwendig letsel” aangetroffen en alles wijst op verdrinking, meldt de politie donderdag na een sectie.

Het is nog niet bekend of de Friese jongeman onder invloed van bijvoorbeeld drank of drugs was toen hij in het water terechtkwam. Het onderzoek naar zulke stoffen loopt nog. De uitkomst komt volgens de politie waarschijnlijk eind volgende week.

Vermist sinds 1 december

De jongen uit Zwaagwesteinde werd sinds 1 december vermist na een avondje stappen. Duikers, boten, speurhonden en helikopters zochten naar zijn lichaam. Bovendien controleerde de politie camerabeelden uit het centrum van Leeuwarden. Een voorbijganger ontdekte maandag zijn stoffelijk overschot in de stadsgracht. De politie hield er al rekening mee dat Bruinsma in een gracht was gevallen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
18-jarige Remon Bruinsma waarschijnlijk verdronken
Sluiten