Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Nieuws 3 dec 2017 / 15:33 uur

Voetballer opgepakt voor poging zware mishandeling

Een 40-jarige speler van het Brabantse Victoria’03 is zondag aangehouden op verdenking van poging tot zware mishandeling. Dat gebeurde op het sportpark van voetbalvereniging DSE in Etten-Leur.

De verdachte zou een tegenstander tegen zijn hoofd hebben geschopt. De politie vertelt aan Omroep Brabant dat het slachtoffer naar het ziekenhuis is gebracht. Hij zou uitvalsverschijnselen hebben vertoond.

Tegenstrijdige verhalen

De exacte toedracht van het ongeluk is nog niet bekend. Een woordvoerder van de recherche vertelt tegenover het eerdergenoemde medium: „Het is niet duidelijk of het gaat om een uit de hand gelopen duel tijdens de wedstrijd of bijvoorbeeld om natrappen. We hebben te maken met tegenstrijdige verhalen."

Volgens een bestuurslid van DSE is het slachtoffe een speler van het derde elftal van de club. De wedstrijd werd zondagmiddag vanaf elf uur gespeeld. Vlak voor tijd ging het mis, DSE stond toen met 4-2 voor. De wedstrijd is door het incident gestaakt.

In de loop van de middag kreeg de club te horen dat de situatie van de getroffen speler stabiel is. De politie heeft nog niet met het slachtoffer kunnen spreken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Voetballer opgepakt voor poging zware mishandeling
Sluiten