Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 22 dec 2017
Leestijd: 1 minuut

Vader levert illegaal vuurwerk van zoon in

Als ouder doe je alles voor je kind, toch? Soms ook iets dat misschien niet helemaal naar wens van je kind is. Een vader in Helmond besloot zijn zoon toch even aan te pakken en bracht een berg illegaal vuurwerk naar de politie.

Het vuurwerk lag in de slaapkamer van de zoon. Vader vond het zo gevaarlijk dat hij donderdagavond met de zogeheten mortier en ongeveer honderd nitraten naar het politiebureau ging om het spul in te leveren.

Vernietigen

De politie meldt vrijdag dat ze het vuurwerk in beslag heeft genomen en dat een speciaal bedrijf zou langskomen om het af te voeren voor vernietiging.

De politie waardeert de actie van de vader. Hij noch zijn zoon zijn beboet. ,,We zijn blij dat het gevaarlijke vuurwerk bij ons is ingeleverd en wij het veilig kunnen laten afvoeren en vernietigen”, laat de politie weten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Vader levert illegaal vuurwerk van zoon in
Sluiten