Metro
Metro Nieuws 8 dec 2017 / 13:32 uur

Nieuwe website van Metro maandag 11 december live!

Metro-fans opgelet! Maandag 11 december in de middag gaan wij officieel over op onze nieuwe website die nu al te bewonderen is via beta.metronieuws.nl. De afgelopen 2 weken hebben jullie ons goed geholpen door ons te voorzien van waardevolle feedback (zie ook onze eerdere oproep). We zijn druk aan de slag gegaan om dit allemaal te verwerken en maandag is het gereed. Wanneer je maandag in de middag naar metronieuws.nl gaat, kom je automatisch op de nieuwe website. De huidige website is dan niet meer beschikbaar.

Veel plezier op onze nieuwe website! Waar je eindeloos kunt scrollen, verschillende channels kunt bekijken, reageren op artikelen met emoji’s en alles kunt delen met je vrienden via social media.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe website van Metro maandag 11 december live!
Sluiten