Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Nieuws 6 dec 2017
Leestijd: 1 minuut

McDonald’s-werknemer geeft klant kopstoot om nuggets

Een McDonald’s-werknemer uit Liverpool is geschorst nadat hij een klant een kopstoot zou hebben gegeven. Volgens de Liverpool Echo was de aanleiding van het gevecht de kipnuggets van de bekende fastfoodketen.

De eerdergenoemde krant schrijft dat het gevecht in de nacht van dinsdag op woensdag rond 4.50 uur ontstond. De klant wilde graag wat kipnuggets bestellen, maar hij kreeg te horen dat dat niet kon, de winkel al was begonnen met het verkopen van ontbijtmenu’s.

Kerstmuts

De twee mannen zouden daarna in een gevecht zijn geraakt. De Echo vertelt dat op beelden te zien is hoe de twee verwikkeld zijn in een handgemeen. Daarna lijkt de werknemer de klant een kopstoot te geven, waarbij hij ook zijn speciale McDonald’s-kerstmuts verliest.

Daarna probeert de klant de McDonald’s-werknemer te slaan. Hij mist, maar de bril valt door het gevecht wel van het hoofd van de werknemer. Uiteindelijk proberen twee klanten en een collega van de werknemer de vechtersbazen uit elkaar te halen.

Geschorst

McDonald’s heeft in een officieel statement laten weten dat de zaak hoog op wordt genomen: „We nemen zaken als deze erg serieus en we kunnen bevestigen dat de werknemer geschorst is. Er wordt nu met spoed een intern onderzoek gedaan."

De lokale politie geeft aan dat er door beide kanten nog geen aangifte van het gevecht is gedaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.