Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 13 dec 2017 / 05:40 uur

James Corden heeft een dochter gekregen

Beschuit met roze muisjes voor James Corden en zijn vrouw Julia Carey! De twee zijn namelijk trotse ouders geworden van hun derde kindje, een dochtertje. De presentator, bekend van The Late Late Show en Carpool Karaoke, maakte dit nieuws bekend via Twitter.

"Vandaag hebben we een prachtig babymeisje gekregen. Met haar en haar moeder gaat alles goed, we kunnen niet stoppen met lachen. Harry, bedankt voor het overnemen van mijn show op zo’n korte termijn!", schrijft hij.

Harry Styles

Na dit bericht werd er volop gespeculeerd over welke Harry James het had. Fans hoopten vurig dat hij het over Harry Styles had, met wie James een passionele zoen deelde in de nieuwe kerstclip van Carpool Karaoke, het razend populaire onderdeel uit Corden’s programma. En volgens een aantal Twitteraars bleek dat zo te zijn. De zanger nam het stokje over van zijn landgenoot en deed dat volgens mensen die bij de show aanwezig waren ‘helemaal geweldig’.

Harry hoorde twee en een half uur voordat de opnames begonnen, dat James naar het ziekenhuis moest met zijn vrouw. De zanger is goed bevriend met James en is net klaar met het eerste deel van zijn concertreeks Harry Styles: Live on Tour.

James en Julia hebben al twee kinderen: zoon Max (6) en dochter Carey (3). De naam van het nieuwe kindje is nog niet bekend gemaakt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
James Corden heeft een dochter gekregen
Sluiten