Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 19 dec 2017 / 09:34 uur

Het wordt een groene en stormachtige kerst

Helaas pindakaas voor alle liefhebbers van een witte kerst. Voor de zevende keer op rij moet Nederland het doen met een groene kerst. Bovendien kunnen de kerstdagen volgens Weeronline stormachtig worden door een harde zuidwestenwind. De laatste witte kerst had Nederland in 2010.

Donderdag is de kortste dag van het jaar en begint de astronomische winter. Recent kreeg Nederland nog te maken met sneeuwbuien, maar van de winter is met de zachte temperaturen van 9 tot 11 graden momenteel weinig te merken. Ook ’s nachts blijft de temperatuur ver boven het vriespunt. Normaal is het eind december 4 tot 6 graden en ligt de minimumtemperatuur in het binnenland dicht bij het vriespunt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Het wordt een groene en stormachtige kerst
Sluiten