Sarah Sitanala
Sarah Sitanala Nieuws 4 dec 2017
Leestijd: 1 minuut

Groot geldbedrag op hoofd John van den Heuvel

De politie geeft aan informatie te hebben ontvangen waaruit blijkt dat er een ‘aanzienlijk geldbedrag’ is gezet op het hoofd van misdaadjournalist John van den Heuvel. Het dreigement zou afkomstig zijn van de motorclub No Surrender.

Aangifte

Naar aanleiding van deze dreigementen is het Openbaar Ministerie (OM) een strafrechtelijk onderzoek gestart. De misdaadjournalist van De Telegraaf deed onlangs aangifte tegen de motorclub No Surrender.

De politie neemt de dreigementen die gericht zijn aan Van den Heuvel zeer serieus en gaat gesprekken voeren met de drie leidinggevenden van de motorclub. „We zullen deze drie wijzen op hun verantwoordelijkheid en hen oproepen een einde te maken aan de bedreigingen.”

Telegraaf

Bekend is dat de misdaadjournalist de motorclub al een tijd volgt. Afgelopen vrijdag verscheen er groot stuk in de Telegraaf over de wantoestanden binnen de motorclub. De politie laat weten dat het voor journalisten mogelijk moet zijn ongestoord hun werk te doen. „Zonder dat zij daar op een dergelijke wijze in belemmerd worden.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Groot geldbedrag op hoofd John van den Heuvel
Sluiten