Metro
Metro Nieuws 5 dec 2017 / 07:31 uur

Fijn voor Sinterklaas: het blijft vanavond droog

Hoewel de Sint en zijn Pieten dit weekend al een hoop pakjes hebben rondgebracht, moet er nog heel even gezwoegd worden. Waar het afgelopen weekend flink nat was, treft de Goedheiligman het vanavond beter. Pakjesavond verloopt namelijk rustig met temperaturen tussen de 6 en 8 graden.

De wind is matig en de regenpakken mogen thuisblijven, het blijft namelijk droog. Er zijn wel wolkenvelden, waardoor de maan niet door de bomen zal schijnen, zo meldt Weeronline. Er wordt wegens Sinterklaasavond een drukkere avondspits dan normaal verwacht. Maar volgens Weeronline is het tijdens de spits wel droog.

Warmer dan vorig jaar

De wind houdt zich rustig en is matig van kracht. Alleen in het Waddengebied en direct aan de westkust staat een (vrij) krachtige westenwind. Vorig jaar was pakjesavond bijzonder koud met in grote delen van het land 2 tot 4 graden vorst. In het noordoosten vroor het zelfs 6 graden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fijn voor Sinterklaas: het blijft vanavond droog
Sluiten