Rosan de Vos
Rosan de Vos Nieuws 5 dec 2017 / 17:35 uur

Enzo Knol en vriendin Dee zijn weer samen

Goed nieuws voor de fans van Enzo Knol en Dee. De twee zijn namelijk weer een koppel!

„Daar zitten we weer. Dit keer geen tranen, maar een lach”, begint Demira van der Zeeuw tijdens de video, waarin ze samen met haar vriend Enzo Knol vertelt dat ze weer verkering hebben.

Enzo en Dee zijn weer bij elkaar

„We waren de afgelopen tijd even solo-Dee en solo-Enzo, en dat voelde voor mij niet helemaal compleet”, zegt Enzo Knol in zijn nieuwe video. Het stel is 28 september uit elkaar gegaan, maar heeft besloten toch weer samen verder te gaan.

Veel roddels

„Veel mensen zien de gebeurtenissen in het leven van ons als een soap”, vertelt Knol in de video. „Zo waren we eind vorige maand samen op vakantie in Spanje, waarna er geruchten gingen dat we weer bij elkaar zijn.”

Het duo maakt duidelijk dat de break-up absoluut niet gespeeld is om meer views te genereren. „We hebben deze video even gemaakt om alles duidelijk te maken, en daarbij willen we even vertellen dat het geen soap is. Het is gewoon weer helemaal leuk en gezellig”, aldus Enzo Knol.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Enzo Knol en vriendin Dee zijn weer samen
Sluiten