Rosan de Vos
Rosan de Vos Nieuws 28 dec 2017
Leestijd: 1 minuut

Dierenpolitie redt 28 mishandelde honden uit auto

De dierenpolitie heeft deze week 28 verwaarloosde honden uit een bestelbus gehaald. De dieren waren onder zeer slechte omstandigheden opgesloten in transportboxen. De honden zijn onderzocht door een dierenarts en worden opgevangen.

Er waren meerdere meldingen over verwaarloosde honden die in een bestelbus zouden verblijven. De dierenpolitie is op zoek gegaan naar dit voertuig, en dinsdagmiddag hebben ze de bewuste bestelbus gevonden in Noord-Holland.

Dierenpolitie

De dierenpolitie heeft ervoor gezorgd dat de honden de nodige medische zorg kregen die zij nodig hadden. Nadat de honden uit hun benarde positie waren gehaald, zijn de honden naar een tijdelijk opvangadres gebracht, waar zij door een dierenarts zijn behandeld.

Tegen de 43-jarige eigenaresse van de bestelbus wordt proces-verbaal opgemaakt. De dierenpolitie doet nader onderzoek naar de herkomst van de honden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Dierenpolitie redt 28 mishandelde honden uit auto
Sluiten