Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Nieuws 3 dec 2017 / 09:17 uur

Buidelrat sluipt slijterij binnen en wordt dronken

Een buidelrat in de Amerikaanse staat Florida deed een aantal dagen geleden wel iets heel vreemds. Het dier sloop een slijterij binnen en hielp zichzelf daar aan wat alcohol. Daardoor werd de buidelrat uiteindelijk dronken.

Een medewerkster van de slijterij zag het dier naast een kapotte en lege fles Bourbon-whiskey. Het beest zag er niet al te best uit en werd daarom overgedragen aan een opvangcentrum voor wilde dieren.

Water voor de kater

Daar bleek inderdaad dat het dier wat te veel alcohol op had. Michelle Pettis van de dierenopvang vertelt tegenover lokale media dat de buidelrat zich „bepaald niet normaal gedroeg.” Hij kwijlde en was ongewoon bleek.

„We hebben haar veel water gegeven om alle alcohol weg te spoelen", vertelt Pettis verder. „Een paar dagen later ging het weer goed met haar en donderdagnacht mocht ze weg."

De buidelrat leek, ondanks de grote hoeveelheid alcohol die hij genuttigd had, geen kater te hebben overgehouden aan zijn drinkavontuur.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Buidelrat sluipt slijterij binnen en wordt dronken
Sluiten