Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 2 dec 2017
Leestijd: 1 minuut

Autistische James (21) verrast op zijn verjaardag

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van zaterdag 2 december.

Autistische James verrast

James (21) vindt het lastig om vrienden te maken. De jongen kampt met een hevige vorm van autisme en legt daardoor moeilijk contact. Hij dacht dan ook dat niemand iets zou geven om zijn verjaardag, maar dat liep net even anders…

Living With Autism

This autistic lad thought nobody would care about his 21st birthday – but he was so wrong ❤️🎂

Posted by UNILAD on Friday, December 1, 2017

Superauditie Nienke bij The Voice

Het lijkt dit jaar vaste prik bij The Voice of Holland. De laatste die in die uitzending auditie komt doen, is gelijk een van de beste. Dat gold ook in de laatste aflevering van de blind auditions. De op het oog wat onzekere Nienke (19 jaar), vergezeld door een lief Limburgs accent en een tv-schuwe vriend, zong verrassend sterk en blies zonder problemen de concurrentie die aflevering van het podium. Uiteraard draaiden alle vier de coaches.

https://www.youtube.com/watch?v=nr9ppKqDp0g

Kreeft heeft Pepsi-tattoo

Verontrustende beelden nabij de kust Canada. Een groep vissers ontdekte daar een kreeft, waar het logo van Pepsi in de loop der tijd min of meer op getatoeëerd was. De foto zorgt onmiddellijk voor het aanwakkeren van de klimaatdiscussie en in dit geval vooral de vervuiling van de oceaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.