Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Nieuws 10 dec 2017

7-jarige Daan beboet politie met ijsje

Een 7-jarige politieagent in spe heeft een aantal echte agenten ‘beboet’. Daan vond namelijk dat de politiewagen van de dienders verkeerd geparkeerd stond en trok daarop zijn bonnenboekje. Met de boete was hij redelijk mild: de agenten dienen één ijsje te betalen.

Het ‘incident’ vond plaats in Sliedrecht, dat dichtbij Rotterdam ligt. De agenten werden er naartoe gestuurd om een woninginbraak te onderzoeken. De agenten dachten bij aankomst hun auto op de juiste manier te hebben geparkeerd.

Bijzondere verrassing voor agenten na "verkeerd" parkeren politie! Een boete van agent in spe Daan (7 jaar) uit…

Gepostet von Politie Drechtsteden-Buiten am Sonntag, 10. Dezember 2017

Daan dacht daar echter anders over. „Toen wij terugkwamen bij ons voertuig wachtte ons een onaangename verrassing onder de ruitenwisser. Een agent in spe dacht kennelijk heel anders over onze manier van parkeren en had zonder waarschuwing ons voertuig van een bekeuring voorzien…", zo schrijft de Politie Drechtsteden-Buiten op zijn Facebook-pagina.

IJsje

„De zaak zou worden afgedaan door het voldoen, van jawel u leest het goed, ‘een ijsje’", vervolgen de agenten. „Met een glimlach namen wij deze bekeuring tot ons."

Glimlach of niet, de dienders vinden dat zij in hun recht staan en leggen zich niet zomaar bij de boete neer. „Uiteraard laten we het hier niet bij zitten en zien we de bezwaarprocedure met vertrouwen tegemoet. Mocht agent Daan uiteindelijk in het gelijk worden gesteld, dan zal ons niks anders resten dan onze portemonnee te trekken en de boete te voldoen."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
7-jarige Daan beboet politie met ijsje
Sluiten