Merel Driessen
Merel Driessen Nieuws 6 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Vrouw en kinderen ondergegooid met uitwerpselen

Een moeder, dochter en zoon zijn zaterdagmiddag bekogeld met een emmer vol urine en andere uitwerpselen. Het bizarre incident gebeurde op de Kanaalkade in Alkmaar.

Smerige substantie

De 43-jarige Halima el Faik liep met haar 18-jarige dochter en 3-jarige zoontje rond 14:00 uur langs de Karpetongarage toen iemand vanaf het bovenste dek een smerige substantie naar beneden gooide. De zwager van de vrouw plaatste op zijn Facebookpagina een bericht over het incident. De dader keek volgens hem lachend of hij goed gemikt had. Hij zou ook iets in de trant van ‘klote moslima’ hebben gezegd.

Tegen NH Nieuws vertelt de zwager het erg vernederend was voor de moeder en haar kinderen: „Een dagje winkelen is verpest en een boos gevoel overheerst.” Na drie douchebeurten voelden ze zich dan eindelijk een beetje schoon.

Blonde man tussen 20 en 25

De politie neemt het incident erg serieus. Na de melding is een agent meteen naar de parkeergarage gegaan. Daar is nog iemand gecontroleerd, maar dat bleek niet de dader te zijn. Het gaat om een blanke, blonde man van tussen de 20 en 25 jaar. Nadat de man de emmer had gegooid, is hij er in onbekende richting vandoor gegaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.