Metro
Metro Nieuws 17 nov 2017 / 11:13 uur

Virals: Lil’ Kleine barst in tranen uit bij Chantal

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de leukste en opmerkelijkste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van vrijdag.

Lil’ Kleine barst in tranen uit bij Chantal

Lil’ Kleine kon donderdagavond zijn tranen niet bedwingen in Chantal Blijft Slapen. De 23-jarige rapper gelooft dat hij zijn succes te danken heeft aan zijn vader: ,,Hij is gewoon mijn alles. Dat is waar alles begint en eindigt.” Zonder zijn onvoorwaardelijke liefde was Jorik Scholten, Kleine’s echte naam, nooit gekomen waar hij nu is. ,,Misschien zou iemand anders zeggen dat ik het zelf heb gedaan, maar ik zal altijd deze mening hebben”, vertelt de geëmotioneerde Kleine.

Als Chantal vraagt waarom hem zo raakt, antwoordde hij snel: ,,Dat weet ik niet." Een troostende knuffel volgt…

https://www.youtube.com/watch?v=VdSfLlgujFE

Zoon kan dankzij Face ID in iPhone X van zijn moeder

Je telefoon ontgrendelen met je gezicht; de nieuwe iPhone X kan het. Maar dat de functie nog niet 100 procent te vertrouwen is, blijkt wel uit onderstaande video. Een Amerikaanse vrouw heeft alleen haar eigen gezicht ingesteld op haar telefoon, maar ook haar zoon kan moeiteloos de telefoon van zijn moeder ontgrendelen…

Atlas-robot maakt nu ook salto’s

De Atlas-robot van Boston Dynamics kon al lopen over een smal stuk hout en bleef steeds stabieler op zijn benen staan. Nu kan hij ook springen en zelfs achterwaartse salto’s maken. Dat is knap, want op twee benen een achterwaartse salto laten maken is voor een robot enorm lastig. Niet alleen omdat hij zichzelf achterover moet gooien, maar ook omdat hij zijn balans tijdens de landing moet bewaren.

Atlas is een robot die heel veel wegheeft van de mens en misschien maakt juist dat het wel beangstigend. Atlas is 1,75 meter lang, weegt 80 kilogram en is ook in zijn doen en laten heel menselijk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Virals: Lil’ Kleine barst in tranen uit bij Chantal
Sluiten