Erik Jonk
Erik Jonk Nieuws 17 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Stress pakjesavond weg door gratis verzekering

Ruim een kwart van de Nederlanders ervaart flinke stress in de aanloop naar pakjesavond, blijkt uit verschillende onderzoeken. Stress om alles wat maar fout kan gaan richting 5 december: van gepieker over een surprise tot die eeuwige rijm die maar niet lukt.

#Zininsint-verzekering

Om de stress te verminderen lanceert Centraal Beheer zaterdag, de dag van de intocht van Sinterklaas in Dokkum – als eerste verzekeraar in Nederland een speciale #zininsint-verzekering. Iedereen die de gratis verzekering via www.zininsint.nl afsluit, is verzekerd van een Sinterklaas zonder stress, zo geeft Centraal Beheer aan.

Stress pakjesavond weg door gratis verzekering
Foto: Colourbox

Peggy Spaapen, manager marketing communicatie bij Centraal Beheer: „Het Sinterklaasfeest is altijd een beetje dubbel. Jong en oud kijken ernaar uit, maar een aanzienlijk deel van de mensen ervaart stress rondom het feest, zo blijkt onder meer uit eigen onderzoek dat we onlangs uitvoerden. Onder meer gedichten, cadeaus en surprises en hoge kosten leveren kopzorgen op. Gezinnen met kinderen tot 13 jaar ervaren de meeste stress. Daar willen we iets aan doen. Met onze nieuwe verzekering proberen we de stress rondom het Sintfeest op te lossen en bezorgen we deze families een zorgeloos avondje zonder inpakstress en niet rijmende gedichten.”

Gedicht op maat

De #zininsint-verzekering is verkrijgbaar in drie varianten, Basis, Uitgebreid en Allrisk. De basisverzekering biedt een snelle surpriseservice voor mensen met twee linkerhanden. In het Uitgebreidpakket komt er bovenop deze service een gedicht op maat. Via de Allriskverzekering kunnen verzekerden in aanloop naar 5 december advies inwinnen door persoonlijk contact met de Sint via Facebook Live. In de live-sessies deelt de Goedheiligman tips uit zijn grote boek en kun je hem zelf vragen stellen. De livestream wordt in de allrisk-variant aangevuld met een surpriseservice en bevat ook onbeperkt gedichtadvies van de Sint.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Stress pakjesavond weg door gratis verzekering
Sluiten