Jelmer Visser
Jelmer Visser Nieuws 6 nov 2017 / 22:32 uur

Russische Hannibal Lecter zet tanden in internetdate

Een Russische verpleegster is blijvend verminkt geraakt na een date met de 45-jarige ​Anatoliy Ezhkov. Wat een romantisch diner voor twee zou moeten worden eindigde in een nachtmerrie waar menig horrorfilm bij verbleekt. Nadat de dader de vrouw had bedwelmd met alcohol werd hij gewelddadig en begon hij het slachtoffer op meedogenloze wijze te slaan.

En alsof dit nog niet schokkend genoeg is, besloot de door de Russische media ‘Hannibal Lecter’ genoemde Ezhkov zijn tanden in de neus, oren en vingers van de vrouw te zetten. Dit meldt The Daily Mail. (pas op: schokkende beelden)

Artikel gaat verder onder de foto. 

Het slachtoffer voor de verschrikkelijke date ©The Daily Mail

Marteling van vier uur lang

De molestatie van de 41-jarige Irina Gonchar duurde maar liefst vier uur en vond plaats in een hostelkamer in de stad Kurgan, centraal Rusland. De 45-jarige dader was onder invloed van drugs en was eerst van plan zijn slachtoffer te wurgen. Toen dit onmogelijk bleek door de hoeveelheid reeds vrijgekomen bloed, beet hij de lichaamsdelen van zijn date eraf.

Deze ‘date from hell’ kwam tot een einde toen buren na vier uur het geschreeuw hoorden en de politie alarmeerden. Dit duurde zolang vanwege het feit dat dit hostel berucht is vanwege de hoeveelheid alcoholisten en incidenten. De vrouw is met een hersenschudding, gebroken ribben en ernstige beetwonden over haar hele lijf naar het ziekenhuis gebracht en de kannibaal is aangehouden.

Artikel gaat verder onder de foto. 

Een van de minder schokkende foto's van het slachtoffer
Een van de minder schokkende foto's van het slachtoffer ©The Daily Mail

Op borgtocht vrij

Wat misschien nog wel het meest opmerkelijke is van deze hele zaak is dat de dader, na het betalen van een borgsom, zijn rechtszaak in vrijheid kan afwachten. Dit tot grote woede van de familie van de verminkte verpleegster.

Een familielid gaf aan het vertrouwen in het lokale rechtssysteem verloren te hebben en heeft het Openbaar Ministerie in Moskou gevraagd om de man toch vast te houden en deze bizarre zaak over te nemen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Russische Hannibal Lecter zet tanden in internetdate
Sluiten