Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 8 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Politie toont beelden ernstige aanrijding Breda

Wie reed in de nacht van 28 op 29 oktober een voetganger aan op een zebrapad aan de Nieuwe Prinsenkade in Breda? Om antwoord te krijgen op die vraag heeft de politie schokkende beelden gedeeld van de ernstige aanrijding. De werden dinsdagavond getoond tijdens Opsporing Verzocht.

Schokkende beelden

De aanrijding vond rond 03.35 uur plaats. De bestuurder van de auto sloeg direct na de aanrijding op de vlucht. Het slachtoffer, die achter zijn zwager aanrende toen hij werd geschept, was buiten bewustzijn en bloedde hevig. De man wordt in coma gehouden.

Let op: onderstaande beelden kunnen als schokkend worden ervaren

https://www.youtube.com/watch?v=TOiveLVeixs

De politie is ondertussen op zoek naar de dader, die in een donkerkleurige Citroën C3 zou hebben gereden. Door de klap heeft de auto vermoedelijk schade aan de voorzijde, zo liet een politiewoordvoerder dinsdagavond weten.

Auto gevonden

Dinsdagmiddag trof de politie al een auto aan in Breda die mogelijk betrokken was bij het ongeluk. Er staat echter nog niet vast dat het om de gezochte auto gaat.

Waarom de politie dan toch heeft besloten de beelden uit te zenden, legde de woordvoerder in de uitzending uit: „Veel mensen hebben de aanrijding zien gebeuren. Dat was zeer traumatisch, omdat het leek alsof de man was doodgereden. Hij reageerde nergens op, bloedde hevig. Dat is voor ons reden geweest om de beelden te laten zien."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Politie toont beelden ernstige aanrijding Breda
Sluiten