Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Nieuws 5 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Man opgepakt voor ontucht met 4-jarig meisje

De politie heeft een 18-jarige man uit Langenboom opgepakt wegens mogelijke ontucht met een meisje van 4 jaar, dat ook uit het Brabantse dorp komt.

Het incident zou plaats hebben gevonden bij de voetbalclub SES Langenboom in een ruimte naast de kantine. De man werd aangehouden aan de straat waar de club ligt. Hij zou geen lid van de vereniging zijn.

De man zou betrapt zijn door ouders van leden van de vereniging, vertelt clubvoorzitter Wil Frenken. Zij schakelden vervolgens de politie in.

#Metoo

De voorzitter van de jeugd van de club, Herman Wijdeven, reageert geschokt. „Het is niet niks, ik ben er door verrast. Dit heeft me de afgelopen nacht beziggehouden", zo vertelt hij tegenover Omroep Brabant.

Ook algemeen voorzitter Frenken is geraakt door het nieuws. „Dit zijn geen dingen die je als club wil meemaken. Zeker niet met al het nieuws rondom #MeToo en Schaijk, afgelopen week." Daarmee doelt Frenken op het incident bij amateurclub DAW Schaijk, waar dinsdag een jeugdleider werd opgepakt voor het bezit van kinderporno en het maken van beelden van minderjarige tieners.

Wel geeft de voorzitter aan te willen wachten op het onderzoek van de zedenafdeling van de politie voordat hij conclusies trekt en maatregelen neemt. “We beschouwen dit als een incident, maar het is allemaal nog onduidelijk wat er precies is gebeurd.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.