Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 9 nov 2017

Lottie vindt Metro’s gouden coupon in Rotterdam!

Ging jij donderdag op zoek naar de Gouden Coupon? Stop maar met zoeken! Binnen minder dan 4 minuten is de Gouden Coupon op station Rotterdam Centraal gevonden door Lottie (37) uit Roosendaal. Lottie heeft een vip-arrangement bij Dinnershow Villa Thalia gewonnen!

„Super, echt heel leuk! Ik ben er nog nooit geweest, dus ik ben benieuwd!” Lottie werkt in Rotterdam, ’s ochtends zag ze het berichtje in de krant en rond 13.00 is ze op zoek gegaan naar de gouden coupon!

Romantisch avondje

De enthousiaste winnaar mag gaan genieten van een luxe arrangement ter waarde van 350 euro, vol entertainment, lekker eten en drinken in Rotterdam. Wie ze meeneemt? „Mijn man, ja die mag mee. Het is wel tijd voor een gezellig romantisch avondje met zijn tweetjes!”

Te laat?

Was je wel op het juiste station, maar net te laat? Niet getreurd. We gaan nog veel vaker een Gouden Coupon in Nederland verstoppen, dus download de Metro-app en houd ons in de gaten voor hints!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Lottie vindt Metro’s gouden coupon in Rotterdam!
Sluiten