Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 25 nov 2017 / 07:50 uur

Home Alone binnenkort in bioscoop te zien

Home Alone is nog altijd dé kerstfilm van het jaar. En wacht jij ieder jaar met smart om deze film op de buis te zien? Dan hebben we goed nieuws: dit jaar is de klassieker namelijk te zien in de bioscoop.

Pathé brengt de kerstfilm uit 1990 weer naar het witte doek in 24 zalen in het kader van de Feestdagen Specials. De film is op 9, 10 en 11 december te zien, zo meldt de bioscoopketen.

Home Alone

In de film wordt de achtjarige Kevin McCalister per ongeluk alleen thuis achtergelaten tijdens de feestdagen, waar hij vervolgens te maken krijgt met twee domme inbrekers, die hij zelf buiten de deur moet houden. Hilariteit en spanning gegarandeerd.

Behalve Home Alone staan in december ook vertoningen van de film Gremlins (16 december), het ballet The Nutcracker (17 december), de show Intimissimi on Ice met Andrea Bocelli (19 december), de opera Hansel and Gretel (24 december) en het traditionele oudejaarsconcert van de Berliner Philharmoniker (31 december) op het programma.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Home Alone binnenkort in bioscoop te zien
Sluiten